Poiesz Jeugd Sponsoractie 2023


De 18e Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 13 februari tot en met zondag 9 april 2023. In de Poiesz supermarkt in Veendam staat een display met kokers. Er is één koker voor Z&PC T.H.O.R. Wildervank. Bij iedere €10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) krijg je bij de kassa 1 Jeugd Sponsor Munt. Bij aankoop van een sponsorproduct dat niet in de aanbieding is (in totaal zijn er ca. 80 sponsorproducten) krijg je 1 Jeugd Sponsor Munt. Bij wekelijks 9 speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen krijg je 5 Jeugd Sponsor Munten en bij de speciale fruit- of bakkerijaanbieding die de hele week geldt (De Spaarsprinter) krijg je maar liefst 15 Jeugd Sponsor Munten. Spaar de Jeugd Sponsor Munten niet thuis of bij de club of vereniging op, maar stop ze direct na ontvangst bij de kassa in een koker. Bij voorkeur natuurlijk die van Z&PC T.H.O.R. Wildervank. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten er in een koker terechtkomen, des te hoger wordt het te ontvangen sponsorbedrag voor Z&PC T.H.O.R. Wildervank. Vraag daarom ook familie, buren en/of vrienden of zij ook bij de Poiesz in Veendam hun boodschappen willen doen en dan de Jeugd Sponsor Munten in de koker van Z&PC T.H.O.R. Wildervank stoppen.